+36 (20) 367 9242

HungarianHungarian

Siófok - Eladó Lakás

Alapterület
40 m2
Irányár
69.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
DT1909101

Leírás

ELADÓ lakás Siófokon a Balaton déli partján
A kisméretű apartman (40 m2, 2014-ben építve, „AA+“ energiatanúsítvánnyal), közvetlenül a Balaton partján található, zárt lakóparkban a 4. emeleten. A lakásban található egy nappali kihúzható kanapéval és konyhasarokkal, hálószoba 1 fő részére és egy fürdőszoba. A lakás minden helyisége klimatizált.
A lakáshoz tartozik egy gépkocsibeálló a zárt, portaszolgálattal rendelkező, parkosított udvarban. A házban 2 lift is üzemel.
A lakás erkélyéről szép kilátás nyílik a tóra és a szemközti partra. Egy biztonsági kóddal ellátott kiskapun át a Balaton szabadstrandjára juthatunk, ahol bármikor lehetséges az úszás és strandolás.
A tiszta tónak enyhén mélyülő partja van (ideális gyerekek és idősebbek részére is) és a fürdőzés mellett még vízisportokra, mint vízibiciklizés, vitorlázás, szörfözés, horgászat stb. is alkalmas, sőt egy vízisípálya is található itt. Vitorláskikötő is van közelben. A térkővel ellátott parti sétány sétához, futáshoz és kerékpározáshoz is ideális. Betérésre hívogató büfék és imbiszek találhatóak mindenütt.
Közvetlenül a szomszédos épületben működik egy termálfürdő kb. 1000 m2 vízfelülettel, amely díjazás ellenében egész évben látogatható. A fürdő gyógy- és élményfürdőként funkcionál (spa-szolgáltatásokkal), idősek és fiatalok részére is ajánlott. A gyógyvíz alkalmas mozgásszervi megbetegedések gyógyítására. A termálfürdőhöz szintén egy biztonsági kóddal ellátott kiskapun át juthatunk. A közelben található egy magánklinika is.
Üzletek és éttermek, valamint a vasúti pályaudvar és buszmegállók 250 m-es körzetben találhatóak. Az M1-es autópálya felhajtója néhány percen belül elérhető. Budapest 1 óra autóútra van.
A magyarok szeretik a külföldieket és a németeket. Itt a Balatonnál mindenhol beszélnek németül (kiegészítésképpen angolul is). A magyar konyhaművészet és a magyar borok olyan ismeretek, mint a magyar kultúra és a magyar vendégszeretet. Az országban több mint 2000 a napsütéses órák száma. A tél valamivel enyhébb, mint Németországban.
A létfenntartási költségek Magyarországon jelentősen alacsonyabbak, mint Németországban. Különösen a szolgáltatások, mint fogorvosi kezelés, masszázs, autójavítás stb. jelentősen kedvezőbb áron érhetőek el, mint Németországban.
A bűnözési ráta alacsony, itt nem kell tartani az ázsiai és afrikai bevándorlóktól. A magyarok szeretnék a saját kultúrájukat olyannak megtartani, amilyen az eredetileg is, azaz európai kereszténynek.
Már létezik egy ún. „német törzsasztal“, ahol a Balatonon élő németek rendszeresen összejönnek. Jól érezheti magát itt a Balatonnál, különösen Siófokon, amely a Balaton egyik legattraktívabb városa!
Irányár: 69.000.000,- Ft (kb. 186.500,- EUR)

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok